Meteen naar de inhoud

In de kennis ligt onze kracht, in de uitvoer onze passie

 

Visie (waar we voor gaan)

Onder onze opdrachtgevers is een toenemende behoefte één betrouwbare partner die alle disciplines van de techniek beheerst en waar ze gedurende de hele levenscyclus van het proces op terug kan vallen. Ondernemerschap, samenwerking en aanpassingsvermogen zijn belangrijke succesfactoren om effectief te kunnen inspelen op deze vraag. U heeft met Rodatech één aanspreekpunt voor alle disciplines die samen met u het gehele uitvoeringstraject behartigen.

Onze oplossingen staan volledig in teken van de ambities en de uitdagingen van onze klanten. We bouwen sterke, lange termijn relaties om samen als partners innovatieve oplossingen te blijven ontwikkelen.

 

Missie (waar we voor staan)

Wij voelen ons persoonlijk betrokken bij elkaar en bij onze klanten. Onze cultuur kenmerkt zich door ondernemende, bevlogen, eerlijke en toegankelijke medewerkers, die tot het uiterste gaan om voor u de best passende oplossing te bedenken. De juiste man, op de juiste plek met de juiste middelen. Niet iedereen past bij ons, dus selecteren wij mensen die onze kernwaarden omarmen en kunnen uitdragen. Kortom, een missie met een menselijke maat.

Kernwaarden | geven richting aan alles wat wij doen en houden ons scherp.

Vertrouwen

Omdat u altijd van ons op aan moet kunnen, werken we vanuit vertrouwen. In onszelf, in de ander en in het proces.

Eerlijkheid

Kenmerkend is dat wij ons naar collega’s, klanten en partners open, transparant en trouw opstellen. We houden binnen Rodatech dan ook van eerlijkheid.

Ambitie

We zijn zelfkritisch. Vanuit deze grondhouding zijn we in staat onze dienstverlening steeds weer te verbeteren. We willen continue leren, dat staat ons voortdurend voor ogen.

Focus

Altijd en overal een open oog en oor te houden voor de wensen van onze opdrachtgevers. Deze wensen proberen we vervolgens doelgericht om te zetten in technische oplossingen.